ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ
ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ

Ο ΡΟΛΟΣ ΜΑΣ
– Σχεδιασμός συσκευασίας

Η συνεργασία μας με την Αλουμίνιον Θαλασσινός ΑΒΕΕ αποτελεί παράδειγμα διαχρονικής σχέσης εμπιστοσύνης και καλής πρακτικής. Η εταιρία Αλουμίνιον Θαλασσινός δραστηριοποιείται στο χώρο της συσκευασίας τροφίμων όπου ο σχεδιασμός συσκευασίας παίζει πρωτεύον ρόλο. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων που παρέχει απευθύνεται τόσο σε μονάδες μαζικής εστίασης (HORECA), όσο και σε βιομηχανίες τροφίμων. 

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας σχεδιάσαμε μια σειρά από συσκευασίες για αλουμινόχαρτο, διαφανή μεμβράνη τροφίμου και αντικολλητικό χαρτί. Τελευταία προσθήκη στη συνεργασία μας είναι ο σχεδιασμός μιας σειράς από θεματικά ποτηράκια καφέ μιας χρήσης με χαρούμενα γραφικά μοτίβα. Τα ποτηράκια κυκλοφορούν ευρέως στην αγορά και σίγουρα τα έχετε δει ή κρατήσει και εσείς!

Οι συσκευασίες των προϊόντων που έχει επιμεληθεί το γραφείο μας διατίθενται σε μεγάλες εμπορικές αλυσίδες όπως τα Jumbo και τα super market Θανόπουλος, καθώς και σε πολλές αγορές των Βαλκανίων μέσω του δικτύου της εταιρίας.

coffee cups_alouminion_thalassinos_packaging

Coffee Cups

coffee cups_alouminion_thalassinos_packaging

Packaging

cook foil and baking paper alouminion thalassinos
cook foil alouminion thalassinos

Έχουμε δημιουργήσει για την Αλουμίνιον Θαλασσινός ΑΒΕΕ συσκευασίες για αλουμινόχαρτο, διαφανή μεμβράνη τροφίμου, αντικολλητικό χαρτί και μια σειρά από θεματικά ποτηράκια καφέ με χαρούμενα μοτίβα.

cook baking paper alouminion thalassinos
disposal nitrile gloves alouminion thalassinos packaging
Greek Nature Estate
EARTHFLAVORS_EXTRA VIRGIN OLIVE OIL