ΑΦΟΙ ΧΡΥΣΗ

OUR ROLE
– Branding
– Web Design
– Web Development
– Σχεδιασμός διαδικτυακής προώθησης

Η εταιρία Αφοί Χρυσή & Σια Ο.Ε. δραστηριοποιείται εδώ και σχεδόν μισό αιώνα στην ανάπτυξη οικοδομικών έργων υψηλών προδιαγραφών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Η είσοδος της εταιρίας στην ψηφιακή εποχή, υπήρξε το έναυσμα και για το επαναλανσάρισμα της εταιρικής της ταυτότητας.

Πυλώνας του νέου λογότυπου αποτέλεσε το εμπορικό αντικείμενο της εταιρίας – η οικοδομή – στην ελεύθερη της απόδοση, αυτής ενός νέου σπιτιού. Η γραμμική λιτότητα του συμβόλου του σπιτιού υποστηρίζεται με “δοκάρια” το αρχικό γράμμα του επιθέτου της οικογενειακής επιχείρησης Χρυσή, το Χ. Το χρυσοκίτρινο χρώμα που χρησιμοποιείται στην εταιρική ταυτότητα, ακολουθεί το συνειρμικό μονόδρομο του επιθέτου ‘Χρυσή’, ενώ το ναυτικό μπλε-γκρι pantone στο background σηματοδοτεί το κύρος, την εμπιστοσύνη και τη σταθερότητα, αξίες που συμπνέουν με τον ηθικό κώδικα της επιχείρησης.

Το responsive site της εταιρίας ακολουθεί τη σύγχρονη αισθητική της απλότητας και της εύκολης πλοήγησης. Σε αυτό αναρτώνται όλα τα νεόδμητα ή υπό κατασκευή έργα, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και τρισδιάστατες μακέτες και όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες που ένας δυνητικός αγοραστής θέλει να γνωρίζει.

Αφοί Χρυσή logotype

Ιδέα λογοτύπου

Αφοί Χρυσή logotype
Αφοί Χρυσή logotype

Χρωματική παλέτα

Εταιρική ταυτότητα

Αφοί Χρυσή corporate identity
Αφοί Χρυσή corporate identity

Ιστοσελίδα

Αφοί Χρυσή website
Αφοί Χρυσή website
Αφοί Χρυσή website
EARTHFLAVORS
avlis superior greek honey

Related Projects